O NAMA


Usluge koje nudi Lječilište Aqua Bristol

Lječilište Aqua Bristol nudi usluge iz oblasti fizikalne medicine i balneologije, raspolažući sa visokokvalifikovanim osobljem, savremenom opremom i vrstom usluga koje rijetko možete naći na prostorima Bosne i Hercegovine i šire, zadovoljavajući sve evropske standarde. 

Sve preventivne, terapijske i rekreativne procedure provode se na uređajima renomiranih svjetskih proizvođača, pod rukovodstvom profesora - specijalista fizikalne terapije i reumatologije te visoko educiranog osoblja.

Osim toplog ljekovitog bazena sa plemenitom slanicom, kompletno opremljenog bloka za hidroterapiju (kada sa podvodnom masažom, bisernih kupki, Hubardove kade i četvoroćelijskih kupki), raspolažemo sa svim procedurama termoterapije, te svim oblicima elektroterapije, terapijskim laserom, kao i jedinstveno u BiH T-CARE aparatom koji pospješuje regeneraciju mekih tkiva i kosti. 

Za respiratorne tegobe nudimo slanu sobu - haloterapiju koju mogu da koriste odrasli i djeca. Boravak u slanoj sobi u trajanju od 40min, zamjenjuje čak tri dana boravka na moru po količini inhaliranog aerosola.

Za zdrave ljude koji žele da sačuvaju svoje zdravlje nudimo brojne vrste medicinskih i relaksacionih masaža, kao i sve ostale procedure kojima se liječe oboljeli od reumatskih, neuroloških, ginekoloških oboljenja, bolesti respiratornog trakta, bolesti lokomotornog sistema i endokrinoloških bolesti.

Naši klijenti imaju i mogućnost specijalističkog opšteg zdravstvenog pregleda, povoljne usluge laboratorijske dijagnostike, te paket usluga kompletne kardiološke obrade koja uključuje kardiološki pregled, odgovarajuće laboratorijske nalaze, UZ srca i ergometriju srca, preglede različitih specijalnosti (reumatologa, interniste, gastroenterologa, ortopeda, vertebrologa, neurologa, plastičnog i neurohirurga, dermatologa i urologa).

Pored ambulantnog liječenja, nudimo i stacionarno liječenje u okviru našeg lječilišta, gdje klijenti imaju na raspolaganju dvokrevetne sobe, a klijenti koji žele luksuzniji smještaj hotela Mellain imaju direktini pristup u lječilište.

Stojimo Vam na raspolaganju sa svim svojim kapacitetima i uslugama.